Subsidie

MIA en Vamil zijn subsidies op milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen voor ondernemers.

 

MIA staat voor milieu-investeringsaftrek. Dit is een fiscale aftrekregeling voor ondernemers die investeren in milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen.

 

Vamil staat voor willekeurige afschrijving milieu-investering. De Vamil-regeling biedt ondernemers een liquiditeit- en rentevoordeel. In de nieuwe Milieulijst 2008 voor de MIA en Vamil regeling staat het vegetatiedak (F7070) voor 2008 nog steeds benoemd als subsidiabel.

 

De subsidie wordt gegeven door de belastingdienst in de vorm van een vrije afschrijving (Vamil) of als reductie van de winst (MIA). De consequentie hiervan is dat om gebruik te maken van de regeling de volgende randvoorwaarden moet worden voldaan: de aanvrager moet een ondernemer zijn die inkomsten- of vennootschapbelasting betaalt en er moet winst gemaakt worden.

 

www.senternovem.nl
www.vrom.nl

 

In Nederland wordt door diverse steden en stadsgewesten actief beleid gevoerd op het promoten van vegetatiedaken en daktuinen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Rotterdam, Amsterdam, Groningen, Den Haag.

Groen dak ook
      bij u mogelijk?

 

Om een groendak aan te laten leggen, moet aan een aantal voorwaarden worden voldaan.

 

Wilt u zelf bekijken of uw dak geschikt is voor een Eldon Groen Daksysteem, en bent u benieuwd naar de kosten, klik dan op onderstaande knop.

 


Vrijblijvende offerte
    aanvragen?

Neem dan contact op met Eldon Groen

Daken via onderstaand telefoonnummer.

 

Bel voor een offerte op maat
010 - 462 39 59

CONTACT

 

Eldon Groen Daken
H.A. Lorentzweg 1
2400 AB Alphen a/d Rijn